Rólunk

2010-es évtől az Édesvíz 2001 KFT üzemelteti a bicskei / 100-as út menti / és a tatabányai Galambász horgász tavakat és termelő tavakat. A Kft tulajdonosai egyben a tavak tulajdonosai is.

Szakmai referenciaként megemlíthető, hogy 1986-tól 2007-ig a tavak hasznosítását a jelenlegi tulajdonos irányította, aki végzettségét tekintve agrármérnök. A halas szakmában itthon és külföldön is dolgozott, több száz hektáron végezve a haltenyésztés teljes munkafolyamatait.

Családi vállalkozásként haltermeléssel, halkereskedelemmel, horgásztatással, szakmai tanácsadással foglalkozunk.

(Tevékenységünkbe tartoznak a kihelyezések, halasítás tervezése, lehalászatok irányítása és elvégzése, értékesítés, vízminőség ellenőrzése és kezelése, igény szerinti jelenlét elsősorban horgász egyesületi partnereinknél.)

Bicskei és tatbányai horgásztavunkat elsősorban saját haltermelésből folyamatosan látjuk el jó minőségű horgászhallal, de kereskedőként különleges  halakhoz is hozzáférünk ( tok, 15 kg feletti halak, nagy testű dévérek, compó, sügér,  afrikai harcsa stb.)

Fontos! Fontos! Fontos!

Kereskedőként és termelőként horgászegyesületek, tó gazdák és tó tulajdonosok, valamint haltermelők számára tudunk árban is kedvező és jó minőségű halat szállítani.

Érdeklődjön!!!

Telefon: +36-30-9564-194        +36-30-511-38-66

E-mail:   ditroi.jozsef@upcmail.hu        ditroi.balazs@gmail.com

 

Üdvözöljük Weboldalunkon!